Videos Audi Pàdel Series

Torneig Club Tennis Benicarló

El torneig de l’Audi Pàdel Series del Club Tennis Benicarló arriba a la seua fase decisiva..

Diego Polo i Carlos Calduch guanyen la primera categoria del torneig de Benicarló de l’APS.

Torneig Indoor Vinaròs

Les instal·lacions de l’Indoor Vinaròs van acollir un nou torneig del circuit Audi Pàdel Series amb la participació d’una vuitantena de participants..

Carlos Monfort i Nacho Vicente guanyen el torneig de l’Audi Pàdel Series de l’Indoor Vinaròs.

Torneig Bama Beach Club-Camping l’Ampolla

Les instal·lacions del Bama Beach Club-Camping l’Ampolla acullen durant tota la setmana un nou torneig del circuit Audi Pàdel Series, que ha estat alguns mesos interromput, a causa de la situació provocada pel coronavirus.

.

Torneig a l’Ebre Pàdel Deltebre

Les instal·lacions de l’Ebre Pàdel Deltebre van acollir la segona cita de la tercera edició de l’Audi Pàdel Series amb la participació de quaranta parelles.

El segon torneig del circuit Audi Pàdel Series que es va disputar a les intal·lacions de l’Ebre Pàdel Deltebre va permetre veure partides de gran nivell.
A la final de Primera Masculina, es van imposar Joel Climent i Carlos Bellés a Ivan Ródenas i Antonio Mata per 6-1 i 6-4, en un partit espectacular en el que es van veure punts estratosfèrics que van fer gaudir al nombrós públic assistent.

Torneig I Am Padel

Programa resum del primer torneig de la tercera edició del circuit Audi Pàdel Series que es va celebrar a les instal·lacions de l’I Am Pàdel Amposta amb la presència de prop de vuitanta parelles.

El circuit Audi Padel Series 2020 celebrarà la primera cita a l’I am Padel Amposta, del 20 al 26 de gener. Andrés Vitti, gestor del club, ens obre les portes de les seves instal·lacions per explicar-nos com són, i com s’està preparant aquesta competició.

Torneig Club Esportiu Amposta

Torneig La Sénia Tennis Club

Torneig Pitch & Putt Sant Jordi

Torneig Jesussport

Torneig Club Tennis Benicarló

Torneig Club Tennis Vinaròs

Torneig Bahia Mar Alcanar

Torneig I Am Pàdel Amposta

Torneig Club Tennis Tortosa

Torneig VII Torneig de la Carxofa